Rittsteinovy obrazy zdobí foyer brněnského divadla

  • 25. března 2019,
  • 19:47,
  • Brno,
  • Jakub Sabol

Pro milovníky grafik, maleb a ilustrací máme dobrou zprávu. V Divadle Bolka Polívky byla otevřena výstava malíře Michaela Rittsteina.

Stáhnout video
Reklama

Michael Rittstein se řadí mezi nejvýznamnější tuzemské malíře a ilustrátory současnosti. Jeho nejnovější výtvory lidé uvidí v Divadle Bolka Polívky. Se specifickým prostorem v útrobách divadla na Jakubském náměstí si pražský umělec hravě poradil.

"Jsou to formáty, který trošku jako zapadají tady do toho prostoru, protože je to trošku limitovaný. Já teď dělám takovou sérii, která se týká mé cesty do Indie, takže převážná část těch obrazů jsou svým způsobem takovou reflexí na indické prostředí,"   sdělila během vernisáže Michal Rittstein.

Absolvent akademie výtvarných umění v Praze a autor řady celosvětově úspěšných malířských děl v Brně vystavuje velmi rád.

"Já už ty foyery moc nedělám, ale vzhledem k tomu, že s Bolkem máme určitý vazby a jsme stejně staří a letos máme jisté jubileum, tak jsme to využili k tomu, že jsem si sem pověsil pár obrazů," dodává jejich autor.

Obrazy tak budou zpříjemňovat volné chvilky návštěvníkům divadla i v následujících týdnech.




ZOŠI AGRO, s.r.o. - 001
Nové Bránice
od 20 000 Kč/měsíc

Detail

Horákova farma,a.s. - Jatka Borkovany
Borkovany
od 20 000 do 30 000 Kč/měsíc

Detail

Agentura hospodaření s nemovitým majetkem - Provozní středisko 0624 Vyškov
Vyškov
od 25 000 Kč/měsíc

Detail

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu