Knihu nejen o boji s rakovinou křtila autorka v Brně

  • 5. prosince 2019,
  • 9:50,
  • Brno,
  • Pavel Štěpánek

Jak to přežít a nezbláznit se, je možná otázka, kterou si čas od času položí většina z nás. Denisa Cziglová tuto řečnickou otázku použila do titulu své knihy právě vydané. Jde o životní příběh - knížku, které motto je, že s každou nemocí se dá bojovat a porazit ji.

Reklama

Kniha s názvem Jak to celé přežít a nezbláznit se je i přes mládí autorky životním příběhem, ale také takovým návodem, inspirací. sama autorka knihu charakterizuje následovně:

„Je to autobiografická knížka – od malé holčičky, prvních lásek, takových těch zklamaných lásek, nešťastných. Samozřejmě je to i o mém boji s nemocí, ale také o boji s muži, protože člověk nikdy neví, koho potká, ne vždycky je šťastný v nějakém vztahu“ říká Denisa Cziglová autorka knihy.

Pro autory, zvláště začínající, je někdy těžké najít pro svoji knihu vydavatele. tento problém však Denisa řešit vlastně ani nemusela.

„Když mi Denča ukázala svoji knihu, tak musím říct, že jsem jí přečetl asi za noc. Mě hlavně zaujalo její pozitivní poselství, že každý z nás se můžeme změnit. A její diagnóza pro ni nebyla překážkou, aby tady dneska s náma oslavila knížku. Bez ní bychom nebyli. Je to to poselství pozitivní“ říká  Martin Toman vydavatel, Backstage Books.

Každé nově narozené dítě by mělo mít svoji kmotřičku. U čerstvě “narozené” knihy je tomu podobně.

„Zaujal mě ten její food blog, i recepty, který dělá. Já sama mám charitativní nadaci a právě s Denisou docela úzce spolupracuji, děláme různé charitativní akce, ona je ten člověk, který mi rád pomůže. Takže já zase ráda podpořím její knihu i to co dělá“ říká Michaela Salačová kmotra knihy, Miss ČR 2000.

Důvěru nakladatele Denisa rozhodně má. Přesto, že její kniha je na světě jen krátce, zajímalo nás, zda už má v hlavě námět, myšlenku na knihu další.

„Co bych ještě chtěla, tak udělat ještě jednu kuchařku, která by se jmenovala kuchařka pro  „onkoláčky“  říká Denisa Cziglová autorka knihy.

Ovšem vraťme se ke knize právě vydané. Ta je kromě jiného i o úspěšném boji s nemocí. Je tedy nasnadě, že část peněz z prodeje knihy bude putovat na místa, kde jsou potřeba nejvíc.

„Vždycky jsem se snažil vybírat knihy, které mají nejen dobrý příběh, ale i nějaký značný sociální přesah" říká Martin Toman vydavatel, Backstage Books.

Popřejme knize Jak to celé přežít a nezbláznit se do života, ať tedy pomáhá, inspiruje, přiměje nás k zamyšlení. Třeba se stane jednou z těch, které máte rádi a ke kterým se alespoň čas od času vracíte. Pavel Štěpánek, TVB1.




ZEMSPOL a.s. Sloup - Farma Žďár
Žďár
od 30 000 Kč/měsíc

Detail

Bartoň a Partner s.r.o. - Brno, Jihomoravský kraj
Brno
od 7 000 Kč/měsíc

Detail

Profi plech Moravia s.r.o. Němčany
Němčany
od 25 000 do 33 000 Kč/měsíc

Detail

Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu