Zámecká ulice v Kuřimi se bude týden rekonstruovat

Reklama

Od pondělí 31. července se bude rekonstruovat povrch vozovky na ulici Zámecká v Kuřimi. Provoz bude během stavby sveden do jednoho jízdního pruhu. Řidiči tak s omezením projedou. Jedinou výjimku mají vozidla těžší než 3,5t. Pro ně platí objízdná trasa.

Drago Sukalovský (STAN), starosta Kuřimi: „Příčinou dopravního omezení bude oprava povrchu II/386 v Kuřimi na Zámecké ulici. Uzavírka bude částečná a provoz bude veden stále Zámeckou ulicí ve směru k Bystrci. V opačném směru bude provoz veden po ulici Křížkovského. Výjimkou budou řidiči kamionu, pro ně bude objízdná trasa po ulici Tišnovské a dále pod čebínský kopec.“

Během stavby se bude rekonstruovat pouze jedna část vozovky, ta druhá přijde na řadu v podzimních měsících, kdy se budou budovat nové autobusové zastávky, to na řidiče bude čekat další dopravní omezení.

Drago Sukalovský (STAN), starosta Kuřimi: „Rekonstruovat se bude povrch vozovky, takže dojde k odfrézování části asfaltu a lokálním opravám. Poté se položí nová asfaltová vrstva a vznikne nový parkovací pruh u zámeckého parku. Dále budou opravy pokračovat, protože nebude opravena celá Zámecká ulice. U odbočky na Moravské Knínice oprava zatím nebude. To z toho důvodu, že zde bude město dále stavět nové autobusové zastávky. Byly by to vyhozené peníze, kdyby se nově položený asfalt musel znovu odfrézovat.“

Oprava vozovky bude trvat jeden týden a skončit by tak měla 8. srpna. Komunikací denně projede kolem šesti až sedmi tisíci automobily.




AGEN-CE, s.r.o. Bučovice
Bučovice
od 18 000 Kč/měsíc

Detail

AGEN-CE, s.r.o. Rostěnice
Rostěnice-Zvonovice
od 21 000 do 22 000 Kč/měsíc

Detail

ŠEDOVÁ pure service, z.ú. - Strážnicko
Strážnice
od 10 500 Kč/měsíc

Detail

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu