Společnost ROSSMANN otevřela v Brně další pobočku

  • 16. listopadu 2022,
  • 18:05

Reklama

Psal se rok 1972, kdy Dirk Rossman otevřel první samoobslužnou pobočku drogerie v Německu. Ta letos slaví padesáté narozeniny. Po celé Evropě má více než 4500 tisíce prodejen a jen v České republice se jich nachází na 163. Ve středu 16. listopadu otevřela společnost svoji sedmou pobočku v Brně, a to hned na hlavním nádraží.

„Naši zákazníci se mohou těšit na moderní způsob nakupovaní. Máme nejširší sortiment dekorativní kosmetiky vyberou si ze zdravé výživy, produktů péče o tělo nebo dětských produktů. Zmínila jsem moderní způsob nakupovaní, takže tu máme samoobslužné pokladny. Předpokládáme, že všichni zákazníci z Brna jsou členy ROSSMANN klubu, takže se na ně budeme těšit. Nabízíme totiž skvělé slevy,“ sdělila Marcela Syrovátková, vedoucí marketingu společnosti ROSSMANN.

Samotná realizace prodejny trvala zhruba 3 měsíce a je netradičně umístěna do památkově chráněného sálu nádražní budovy s výškou stropu 9m. Návštěvníci, tak zde mohou vidět secesní architektonické prvky.

„Jsme velmi pyšní na to, že se nám podařilo spojit historický interiér s moderním způsobem nakupovaní. Interiér je tu od roku 1870, je to opravdu historická budova. Standardně otevíráme prodejny v obchodních parcích,“ uvedla Marcela Syrovátková, vedoucí marketingu společnosti ROSSMANN.

Drogerie se nachází v levé části budovy a nabízí téměř 355m prodejní plochy. Lidé ocení také 20% slevu na nákup, která trvá až do 20. listopadu. Nechybí ani vánoční sortiment.

„Teď jdeme do klíčového období Vánoc, máme širokou nabídku vánočních balíčků. Členové ROSSMANN klubu se mohou těšit na adventní kalendář, kde budou každý den nové nabídky. Máme široký vánoční sortiment jako svítidla a další dekorace, takže se moc těšíme,“ uvedla Marcela Syrovátková, vedoucí marketingu společnosti ROSSMANN.

Novou prodejnu ROSMANN mohou lidé navštívit každý den od 8 hodin ráno až do 20:00.



Stations service s.r.o. - Kuřim
Kuřim
od 18 900 Kč/měsíc

Detail

Fotovia s.r.o. - Rosice
Rosice
od 20 000 do 40 000 Kč/měsíc

Detail

Město Šlapanice - 001
Šlapanice
od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc

Detail

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu