Restaurace Carmel sází na kvalitní a čerstvá jídla

  • 20. srpna 2024,
  • 10:15

Otevřeli ji v červnu roku 2019. Sídlí v centru města a denně ji navštíví stovky studentů. Bistro Carmel nabízí sladkou i slanou kuchyni. Zákazníci tu ocení i dlouhou otevírací dobu.

Reklama

Přes osmdesát produktů rozdělených do dvou barů – sladkému dominují palačinky. Hlavním produktem celého bistra je pizza.

„Připravujeme šest základních druhů pizz a devatenáct prémiových. A máme to postavené na studentech, aby ten student za přijatelné peníze získal kvalitní produkt,“ vypráví Michal Steinocher, majitel restaurace Carmel.

Za nejlevnější pizzu tu jako student necháte pouhých 81 korun. Auto s kvalitními a především čerstvými surovinami se tu otočí šestkrát týdně. Samotné těsto si tu chystají den dopředu. Restaurace ale sazí nejen na italskou pochoutku.

„Kromě pizz, což je pro nás stěžejní produkt, připravujeme lasagne, wrappy, currita a máme smažené produkty jako přílohy hranolky, krokety, cibulové kroužky. Máme i smažená masa, stripsy a pikantní kuřecí křídla,“ vyjmenovává Michal Steinocher, majitel bistra Carmel.

Kristýna Valentová pracuje v Carmelu dva a půl roku. Jako manažerka dohlíží na chod restaurace, stará se o zaměstance a také vybírá nové kolegy. Zástěru přesto obléká každý den.

„Jakožto vedoucí musím hlídat celý ten provoz, takže zároveň i ta výpomoc těm kolegům, když náhodou nestíhají, tak abych byla u nich a stála při nich,“ přibližuje svoji roli Kristýna Valentová, manažerka bistra Carmel.

„Začali jsme tím těstem, takže zakládání těsta. Pak jsme pokračovali u wrappu, ukázali jsme si i nějakou pizzu, kterou tady máme. Začali jsme mexikánou,“ tvrdí Kristýna Valentová, manažerka bistra Carmel.

Manažerka se často pouští do přípravy smothie, palačinek, sladkých koktejlů nebo vaflí. To vše před zraky samotných hostů. Nejen její práci si návštěvníci velmi pochvalují.

„Do Carmelu ráda chodím, protože je tady plno věcí, ze kterých si můžu vybrat. Můžu si dát sladký nebo slaný a všechno za rozumnou cenu, což mi jako studentovi vyhovuje,“ říkámladá klientka.

„Čím se mi líbí tahle restaurace, tak tím, že je tady zaprvé výborná slaninová pizza a zadruhé, že můžeš poskládat ty kousky většinou rovnoměrný a z výběru, které mají, je to chuťově výborný podle mě,“ dodává svůj pohled další mladý návštěvník.

Restaurace Carmel stojí v Divadelní ulici v centru Brna nedaleko autobusového nádraží. S prosklenou výlohou v přízemí je součástí legendárního Paláce Morava . Otevřeno je každý den od půl desáté do 22 hodin. V pátek a v sobotu se tu nejpozději najíte o půl jedné v noci.



MACH DRŮBEŽ a.s. - Moravany u Brna
Moravany
od 25 000 do 30 000 Kč/měsíc

Detail

Bartoň a Partner s.r.o. - Brno, Jihomoravský kraj
Brno
od 7 000 Kč/měsíc

Detail

GWA personnel s.r.o. - 001
Rajhrad
od 18 900 Kč/měsíc

Detail

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu