Bestée clinic se zaměřuje na neinvazivní estetickou medicínu.

  • 15. září 2024,
  • 12:30

V Ostravě mají kliniku plastické chirurgie, estetické medicíny a kosmetologie na špičkové úrovni.

Reklama

Bestée clinic je nejvyhledávanější a nejmodernější klinika plastické chirurgie v Ostravě se zaměřením na neinvazivní estetickou medicínu. Je domovem mezinárodního týmu kvalifikovaných odborníků v oboru obličejové plastické chirurgie, estetické medicíny a kosmetologie.

“ Jsme plastická chirurgie s nejširším záběrem neinvazivních metod estetické medicíny. To znamená aplikace botulotoxinu, kyseliny hyaluronové, popřípadě nových látek jako je polykaprolakton a kyselina polymléčná, ve zkratce když to shrnu, tak všechny neinvazivní metody injekčně, bezbolestně a v ordinaci,” uvedla Jana Šimurdová, majitelka Bestée clinic.

Kvalitou práce se Bestée clinic právem řadí mezi špičku v oboru. Existují ale i faktory, které ji činí zcela jedinečnou.

“ Zaměřujeme sa na zákroky které běží bez uspání, a samozřejmě s neviditelnou jizvou. To znamená, že skutečně po pár měsících jizvičku není vidět. To je vlastně to skvělé a odlišitelné. A z neinvazivních metod nabízíme hlavně ty světové trendy. Zastaralé metody jsme úplně vypustil,” vysvětlila Jana Šimurdová, majitelka Bestée clinic.

Bestée clinic si nenechává své zkušenosti jen pro sebe. Letos organizuje první ročník sympozia estetické medicíny.

“ Ano je to tak. Bude to úplně první kongres estetické medicíny vůbec na Moravě.

Bude v prosinci 6.,7.12.

Přijde cca 200 doktorů, kteří se budou školit na obor estetické medicíny,” předestřela Jana Šimurdová, majitelka Bestée clinic.

Kongres bude mít část teoretickou i praktickou. A samozřejmě i závěrečný certifikát, tak aby absolventi mohli tento obor vykonávat.

“ Mám velkou radost, že se to povedlo zorganizovat i s Ostravskou univerzitou, lékařskou fakultou.

Využijeme veškeré prostory Ostravské univerzity od anatomického ústavu až po veškeré auly,” upřesnila Jana Šimurdová, majitelka Bestée clinic.

Podstatná část školení pak proběhne přímo v Bestée clinic.

“ Na naší klinice se nacházejí tři ordinace se zákrokovým sálem, kde se provádějí nejen estetické zákroky, operativní zákroky, ale i kosmetické procedury,” řekla Jana Šimurdová, majitelka Bestée clinic.

Bestée clinic najdete v samotném centru Ostravy. Více na stránkách www.besteeclinic.cz.



MACH DRŮBEŽ a.s. - Moravany u Brna
Moravany
od 25 000 do 30 000 Kč/měsíc

Detail

ICM Bohemia Group s.r.o. - Pasohlávky
Pasohlávky
od 23 000 do 36 000 Kč/měsíc

Detail

GWA personnel s.r.o. - 001
Rajhrad
od 18 900 Kč/měsíc

Detail

Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu