Restaurace Bonaparte nabízí příjemné posezení a výbornou kuchyni

  • 25. září 2024,
  • 22:28

Ve Slavkově je mnoho zajímavých míst, která lákají k návštěvě. Ale když vám vyhládne, ptejte se po restauraci Bonaparte.

Reklama

Město Slavkov u Brna je opředeno bouřlivou historií slavné bitvy. A slavkovský zámek rozhodně stojí za návštěvu. Hned vedle zámku slavkovskému náměstí vévodí majestátní budova bývalé záložny, dnes restaurace Bonaparte. Čeká tu na vás příjemný personál. Paní Hana Přibylová zde působí přes 20 let.

“Já tu prácu strašně miluju. Já strašně ráda vařím a pro mně je důležitý, že jsou lidi spokojený. A tak já jsem se to musela naučit. Ale když jsem tady začínala před těma dvaceti, dvadavaceti rokama, tak jsem měla výborný učitele, profíky kuchaře, a oni mně strašně naučili,“ uvedla Hana Přibylová, kuchařka restaurace Bonaparte.

Její syn David Stehlík je majitelem restaurace již 12 let.

“ Protože synova je to srdcovka, restaurace Bonaparte, a tak ho oslovili, jestli by to nechtěl otevřít. A tak jsme do toho šli. Vlastně jako rodina.” vzpomíná Hana Přibylová, kuchařka restaurace Bonaparte.

Hospodu vždycky dělá kuchyně.

“Tady vyhrává Ostrá Josefína z panenky,

nebo Smraďoch, to je taky z panenky, to je zapečený s tvarůžky, ale co je tady nejvíc top, tak to je bramborovej salát a řízek,” vysvětlila Hana Přibylová, kuchařka restaurace Bonaparte.

Důležité je stále přemýšlet a nezakrnět.

“ Teď máme nachystaný nový jídelák vlastně, protože bude jarmark Václavský, což tady bude plno lidí, tak jsme změnili trošku sortiment. Dokonce nás napadly takový vylepšení, tak su zvědavá, jak se to ujme,” prozradila Hana Přibylová, kuchařka restaurace Bonaparte.

To je určitě důvod, proč restauraci Bonaparte ve Slavkově navštívit. Ale mají tu i bohaté zkušenosti s pořádáním různých akcí. Na jednu takovou, nedávnou, Hana Přibylová tajemně vzpomíná- Černá svatba.

“ Nevěsta chtěla všechno černý. Syn objednal černý závěsy, černý ubrusy, černá kytice byla na stole, černý talíře. Jo, ale bylo to nádherný. Já si nedovedu jinou prácu představit.  Já z toho mám strašnou radost, že jsou spokojení a že se jim třeba ty výtvory, ty mísy, všechno, že se jim to líbí,”  zasnila se Hana Přibylová, kuchařka restaurace Bonaparte. 

Až pojedete někdy kolem, určitě restauraci Bonaparte navštivte.



GWA personnel s.r.o. - 001
Rajhrad
od 18 900 Kč/měsíc

Detail

London Logistic s. r. o. - 001
Rajhrad
od 19 500 Kč/měsíc

Detail

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu