Kvůli rekonstrukci vozovky je ulice Palackého uzavřena

  • 17. července 2023,
  • 18:02,
  • Brno,
  • Jakub Švarc

Reklama

Ulice Palackého v Moravském Krumlově je uzavřena. Důvodem je komplexní rekonstrukce ulic ve městě. Řidiči, kteří by tak tudy chtěli projet musí počítat s dopravním omezením. Kvůli přístupnosti na komunikaci byla zobourměrněna ulice Pod Hradbami. Práce začaly letos v březnu.

Vojtěch Kocáb (BEZPP), místostarosta Moravského Krumlova: „Řidiči se zde setkají se zákazovou značkou, vyjma vozidel stavby. Nemůže se tam dostat ani nikdo z místních. Objízdná trasa je vedena po ulici Pod Hradbami, která je teď momentálně jediná příjezdová cesta. Ulice Palackého je akce na kterou jsme dostali dotaci, takže realizace byla plánovaná od loňska, firma ale mohla nastoupit až na jaře.“

Ulice Palackého se dočká jak nového povrchu vozovky, tak i nového osvětlení i chodníků. Součástí rekonstrukce byly i další ulice v Lokalitě. Jako první přišla na řadu ulice Komenského.

Vojtěch Kocáb (BEZPP), místostarosta Moravského Krumlova: „Ty ulice už by se mohly otevřít, protože je tu problém s parkováním. Zavřít v centru města dvě ulice je obtížné a náročné období. Součástí stavby bylo i napojení dešťových vod na dešťovou kanalizaci.“

Původně měly práce skončit na konci srpna letošního roku. Nakonec ale budou řidiči moci ulici Palackého využívat už v polovině července.




JD Security s.r.o. - Hodonínsko
Hodonín
od 113 Kč/hod.

Detail

AGEN-CE, s.r.o. - Nové Hvězdlice
Hvězdlice
od 18 000 Kč/měsíc

Detail

Fotovia s.r.o. - Rosice
Rosice
od 20 000 do 40 000 Kč/měsíc

Detail

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu