Brňané si mohou pravidelně zatančit v klubu na Vlhké

  • 23. října 2019,
  • 16:02

Různých diskoték, klubů a míst pro zábavu mladých je po Brně docela dost. S podobnými zařízeními pro jak, říká klasik, starší a pokročilé, to už tak slavné není. Ovšem, jak se říká, kdo hledá, najde.

Stáhnout video
Reklama

Třikrát v týdnu mohou tancechtiví Brňané vyrazit do klubu MK ve Vlhké ulici. Skupiny obdobně naladěných lidí zde mají možnosti pobavit se a zatančit si na hudbu různých žánrů.

“My konkrétně tady hráváme každý druhý čtvrtek, zaměřujeme se na takovou modernější muziku, od popu až po rock.Naši partneři, kteří tu hrají v neděli, ti hrají oldies a v pondělí je tady dechovka,” popsal Zdeněk Král, kapelník, skupina REX.

Už z vyjmenovaných žánrů je jasné, že v klubu se úplní teenageři asi scházet nebudou. Přesto, že věkově není vstup na akce nijak omezen, bavit se sem chodí spíše ti dříve narození.

“Chodí sem starší lidé, ale nám to vůbec nevadí, protože ti se umí bavit lépe, než dneska ti mladí na těch diskotékách,” doplnil Zdeněk Král, kapelník, skupina REX.

Kapelníkova slova se při naší návštěvě potvrdila do písmene - hned z prvními tóny se parket zaplnil tanečními páry, které si do tance spolu s kapelou pobrukovali známé melodie i slova. Prozradili nám také, co je ne tančírně nejvíc baví.

Příjemné chvíle, které se odráží v přátelských vztazích mezi návštěvníky a perfektní atmosféře. Někdy dokonce přinesou i osudová setkání.

Aby mohla skupina hrát opravdu na přání tanečníků, musí mít dost široký repertoár. I to však hudebníci zvládají.

“Ty písničky jsou většinou takové hitovky, že je člověk zná aspoň od slyšení, takže třeba pro mě nebyl problém do toho vjet, naučit se jenom ten text, kdyžtak mám tahák,” uvedla Romana Antonínová, zpěvačka.

“Sem tam dáme něco modernějšího, ale lidi pořád jdou po té klasice, aby si mohli si mohli zazpívat, aby se mohli pobavit, zatancovat, sem tam si dát frťana, že,” sdělil Zdeněk Král, kapelník, skupina REX.

Tančírnu si kapela REX společně s většinou návštěvníků užívají naplno s už si čtvrteční večer bez setkání v klubu nedokážou představit.

“V podstatě je to tady taková parta, která sem chodí opakovaně a my je milujeme, když tady za námi chodí,” dodal Zdeněk Král, kapelník, skupina REX.

Většina návštěvníků jsou sice zdatní senioři, Romana si myslí, že by se měli přijít podívat i mladší ročníky, určitě by nelitovali.

“Dokud to nezkusí, tak nebudou vědět. Ale zváni jsou všichni,” zakončila Romana Antonínová, zpěvačka.



ČOS - Speciální servis s.r.o. - místo výkonu práce nádraží Skalice nad Svitavou
Skalice nad Svitavou
od 19 500 do 23 000 Kč/měsíc

Detail

Vojenské lesy a statky ČR, s.p. - kasárna Dědice
Vyškov
od 130 do 150 Kč/hod.

Detail

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu