Ve Vracovicích zdrží řidiče semafory

  • 8. července 2024,
  • 18:13,
  • Brno,
  • Jakub Švarc

Řidiči, kteří by chtěli jet přes Vracovice nedaleko Znojma by měli zpozornit. V obci se totiž rekonstruuje vozovka. Provoz v místě řídí semafory a současně je uzavřena silnice směrem na Olbramkostel.

Reklama

Ve Vracovicích nedaleko Znojma by měli řidiči počítat s dopravním omezením, Správa a údržba silnic zde totiž na silnicích II/408 a III/40823 rekonstruuje vozovku. Délka opravovaného úseku je zhruba 350m a řidiče v místě zdrží semafory. Práce začaly 20. května.

Jaroslav Charvát, vedoucí investičního úseku SÚS JMK: „Ve Vracovicích je příčinou oprava komunikace, je to poslední část, která je neopravená a proto jsme se do opravy pustili. V místě se dělají nové zastávky, dešťová kanalizace a nový povrch.“

Během rekonstrukce je také uzavřena silnice III/40823. Zde je objízdná trasa vedena přes Milíčovice a Olbramkostel.

Jaroslav Charvát, vedoucí investičního úseku SÚS JMK: „Stavba bude průjezdná do 30. srpna. Samozřejmě budou ještě měsíc po zprůjezdnění probíhat dokončovací práce. Momentálně se jezdí na semafory. Doprava těžší než 12t je vedena objízdnou trasou.“

Objízdná trasa pro nákladní automobily je vedena ze Znojma po silnici I/38, dále po komunikaci II/398 přes Lesnou, Hostěrádky, Vranovskou ves a obráceně.




Bartoň a Partner s.r.o. - Brno, Jihomoravský kraj
Brno
od 7 000 Kč/měsíc

Detail

OPTIMIA facility s.r.o. - Moravský Písek
Moravský Písek
od 130 Kč/hod.

Detail

JARA stavební společnost, s.r.o. Vyškov
Vyškov
od 30 000 Kč/měsíc

Detail

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu