Pohybem a zdravou stravou proti drogám

  • 27. srpna 2024,
  • 18:00,
  • Brno,
  • Jakub Sabol

Projekt Nessuno se pomalu rozjíždí. Do odborných přednášek s problematikou návykových látek se postupně zapojují lidé z různých odvětví. Partnery Nessuna ze sportovní oblasti Vám nyní představíme.

Reklama

Kateřina Ottová a Daniel Božek jsou dlouholetí partneři. Celý život je pojí pozitivní vztah ke sportu a zdravému životnímu stylu. Danielovo první setkání se svojí přítelkyní tak bylo příhodné – poznali se právě v posilovně. Podpořit projekt Nessuno ani jeden neváhali.

„Strašně se mi líbí na tom, když dokážu někomu otevřít trošku oči a vidím ty výsledky toho člověka. Že byl v nějaké špatné situaci a díky tomu, co jsem řekl nebo tím, že jsem ho motivoval, tak se jeho život otočil o 360 stupňů,“ říká nadšeně Daniel Božek, profesionální kulturista, trenér.

Nejvíce se vídají v brněnském Boby. Jako fitness trenéři tu nabízejí soukromé lekce. Každodenní dřina jim umožňuje se o své zkušenosti podělit s ostatními. Na speciální přednášky ve školách a dalších institucích se nemůžou dočkat.

„Proč jsem se zapojila do projektu Nessuno? Protože bych chtěla lidem poukázat na problémy co se týče drog a jejich zneužívání, jak se tomu vyvarovat a najít si k nim zdravou stravu, zdravý životní styl. Například přijít sem do fitka a přijít si na to své,“ připojuje Kateřina Ottová, fitness trenérka.

Sportovní pár se shoduje, že tohle téma je nesmírně aktuální a je potřeba se mu intenzivně věnovat už od útlého věku. Dan navíc připouští, že problematika se dotýká i sportovců.

„Vnímám, že i moji vrstevníci a lidé, kolem kterých se pohybuji, dost často dokážou spadnout do návykových látek a chceme upozornit lidi na to, že není potřeba utíkali před problémy právě díky drogám, ale dokázali ty věci řešit ve fitku, sportem a čímkoliv,“ tvrdí Daniel Božek, profesionální kulturista, trenér.

Představitelé projektu Nessuno vidí angažování profesionálních sportovců jako zcela logickou volbu.

„Mají za úkol motivovat mladší ročníky k tomu, aby se také hýbaly, proto jsou i tvářemi té fitness značky. Katka s Danem s námi budou jezdit i do škol, budou představovat jakým způsobem ke zdravému životnímu stylu přistupovat. Jak dál ty děti motivovat a vést,“ vysvětluje Vendula Brázdová, moderátorka projektu Nessuno

Projekt Nessuno kromě přednášek na druhých stupních nabídne i osvětu v rámci zdravého životního stylu v mateřských školách a v plném běhu je i příprava dalších akcí. 




BRYVECASTA s.r.o. Dědice
Vyškov
od 14 200 do 18 900 Kč/měsíc

Detail

Tomáš Hylš - místo výkonu práce Boskovice, Blansko
Boskovice
od 13 000 Kč/měsíc

Detail

Tomáš Hylš - místo výkonu práce Boskovice, Blansko
Boskovice
od 26 000 Kč/měsíc

Detail
Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu