Ypsilonka ovládla pódium ve vinařství Spielberg

  • 8. dubna 2024,
  • 14:34,
  • Brno,
  • Jana Dostálová

Jaké by to bylo nahlédnout do pánské šatny Studia Ypsilon měli možnost zjistit diváci divadelního představení ve vinařství Spielberg v Archlebově. Silná sestava herců a komiků v čele s Martinem Dejdarem a Jiřím Lábusem rozesmála nejednu tvář v sále. Došlo i na striptýz.

Reklama

Do vinařství Spielberg v Archlebově přijely herecké legendy ze Studia Ypsilon s představením Pánská šatna. Kromě Jiřího Lábuse a Martina Dejdara, který stojí za režií tohoto kousku, mohli diváci vidět také Petra Vacka, Jana Jiráně, Martina Janouše a Petra Hojera. Představení se, jak název napovídá, odehrává v kulisách pánské šatny a stojí z velké části na improvizaci.

“To představení mělo dlouhej vývoj, to se vyvíjelo v tenhleten tvar tak jako 2 roky, než se to ustálilo v takovým určitým tvaru, kterej je částečně improvizovaný, ale částečně je to daný a i podle určitejch časovejch úseků vlastně postupujeme v tom ději tak, aby to mělo pro toho diváka dojem, že to představení je, že vlastně to jde od někud někam,” uvedl Martin Dejdar, herec a režisér představení.

Křišťálový sál vinařství se na téměř 2 hodiny naplnil smíchem. Diváci si mohli vychutnat jedinečnou podívanou, která kvůli hrozbě prozrazení pointy zůstala našim kamerám utajena.

Rádi bychom ten tvar přece jenom víceméně udrželi tak, aby divák byl překvapenej, aby ta reakce byla spontánní, aby to slyšel víceméně poprvé,” doplnil Martin Dejdar, herec a režisér představení.

ANKETA

“Já jsem tady před lety byl už, to bylo výročí 20 let těch sklepů, že jo, a publikum tu bylo senzační, takže tu byla radost hrát,” vysvětlil Jiří Lábus, herec.

Právě Jiří Lábus předvedl kromě vypravěčského i svůj komediální talent. Překvapil momentem, kdy se pustil do svádivého tance s trochou svlékání. Zeptali jsme se ho s nadsázkou, zda se někde učil tančit striptýz.

“Striptýz zatím ne, ale čekám, že to jednou přijde v LDNce. Doufám, že ještě zatím teda nebudu muset mít plenu. I když ta by se taky hezky dala odhodit do lidí. V podstatě, že jo,” zavtipkoval Jiří Lábus, herec.

Těžko se nám věřilo, že i takové věci se opravdu v pánské šatně dějí.

“V šatně se dělají takový věci, který vůbec ani na jeviště nejdou přenést, takže já bych řek, že to je takovejch deset procent, to, co divák vidí,” uzavřel Martin Dejdar, herec a režisér představení.

Martin Dejdar a Jiřím lábusem možná byli těmi, kdo nalákal nejvíce diváků, ale i ostatní herci dokázali, že i díky příhodám ze společné herecké historie (a jejich talentu) tvoří dohromady výbušnou směs humoru.




Město Šlapanice - 001
Šlapanice
od 25 280 do 37 170 Kč/měsíc

Detail

Bartoň a Partner s.r.o. - Brno, Jihomoravský kraj
Brno
od 7 000 Kč/měsíc

Detail

AGEN-CE, s.r.o. - Nové Hvězdlice
Hvězdlice
od 18 000 Kč/měsíc

Detail

Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu