Netradiční zábavu zažili návštěvníci vinařství Spielberg

  • 23. června 2022,
  • 9:28,
  • Brno,
  • Jana Dostálová

Tomáš Měcháček, Vladimír Kratina a Jiří Lábus bavili návštěvníky vinařství v Archlebově zábavnou show. Kromě toho navštívili areál vyjímeční hosté jako profesor Pirk či Ondřej Soukup. O hudební vystoupení se postarala Lucie Šoralová a Elly Jay.

Reklama

Bohatý program mohli v sobotu 18. června zažít návštěvníci vinařství Spielberg. V odpoledních hodinách vystoupil se svou pěveckou show host z Jihoafrické republiky Elly Jay.

Krátce po šesté se začal zaplňovat sál uvnitř budovy vinařství nedočkavými diváky, kteří se těšili na večerní kabaret. (záběr č. 00017 - zrychlit - jak zaplňují sál) Ten zahájilo vystoupení mužského pěveckého sboru z Archlebova. 

Pak už si obecenstvo převzali pomyslní Tři králové celého večera - Jiří Lábus, Tomáš Měcháček a Vladimír Kratina, aby je bavili svou neopakovatelnou talk show. Proč neopakovatelnou?

“Byla to v podstatě improvizace, těsně předtím odpoledne jsme si trošku řekli, co tady je k dispozici, jací hosti, kdo… Ale jinak to je v podstatě improvizace. Hlavně diváci, že byli docela spokojení, tak to je fajn,” uvedl Vladimír Kratina, herec.

Na představení zavítali především ti, kdo podobné akce ve vinařství navštěvují pravidelně, což podle účinkujících velmi dopomohlo k příjemné atmosféře v sále.

“Bylo strašně vidět, na tom publiku, to jsem aspoň cejtil, jak ti lidi si tady toho váží, toho prostoru, a to, že vopravdu je to jejich. Skutečně musím říct, že to je krásný setkání, tady.” řekl Jiří Lábus, herec.

Publikum se podle jednoho z účinkujících, Vladimíra Kratiny, také lišilo od diváků v jiných krajích.

“Na Jižní Moravě jsou diváci naprosto bezvadní a vstřícní, protože mají už skleničku. V Hodoníně, nebo když se hraje někde takhle, tak ty jsou úžasní. Nejhorší jsou, to říkal právě Petr Nárožný, ten říkal “Hele, byli jsme v Jižních Čechách, hráli jsme divadlo… ti jihočeští sedláci, to jsou jak Hanáci. To řekneš v červenci fór a oni se před Vánocema zasmějou…oni jsou pomalí”,” řekl Vladimír Kratina, herec.

Během talk show byli herci připraveni pracovat i s faktem, že se představí odehrává v místě, kam lidé přijeli nejen za kulturním zážitkem, ale také za ochutnávkou vína.


“Lidé jsou komunikativnější, vřelejší, pokud se to teda nepřežene, pak někteří jsou příliš komunikativní. No a v ten moment předpokládám, že takového člověka vyzveme ať jde k nám na pódium a budeme pracovat o to méně,” doplnil Tomáš Měcháček, herec.

Vystoupení Kratiny, Měcháčka a Lábuse doplnila i další hudební produkce. A to v podání zpěvačky Lucie Šoralové s její doprovodnou skupinou.

Nečekaným překvapením pro některé návštěvníky mohla být i přítomnost významných hostů. Pár slov pronesl například kardiochirurg profesor Jan Pirk či hudební skladatel Ondřej Soukup.




V-TRADE, s.r.o. - Kyjov
Kyjov
od 125 Kč/hod.

Detail

Optimus Via s.r.o. - obec Vyškov
Vyškov
od 18 900 Kč/měsíc

Detail

AGEN-CE, s.r.o. - Nové Hvězdlice
Hvězdlice
od 18 000 Kč/měsíc

Detail

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu